پورتال مرکز آمار ایران، متوسط قیمت اقلام خوراکی(www.amar.org.ir/news/ID/12609)
پورتال مرکز امار ایران، آمار هزینه درآمد خانوار.
پورتال بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، بانک اطلاعات سری های زمانی www.tsd.cbi.ir
حیدری، خلیل؛ کاوند، حسین و پرمه، زروار(1386) بررسی تاثیر کاهش یارانه ها بر دریافت کالری موجود در غذای ایرانیان، مجله رفاه اجتماعی، شماره 24، صص 159-175.
خسروی نژاد، ا،(1389)، اثرات رفاهی حذف یارانه برای خانوارهای شهری ایران، فصلنامه مطالعات بازرگانی، شماره 50، صص 50-131.
زنجانی، حبیب الله(1395)، پیش بینی جمعیت ایران به تفکیک شهری و روستایی تا سال 1420، مجله مطالعات توسعه اجتماعی ایران، سال هشتم، شماره سوم، صص 134-145.
عزیزی، میترا(1390)، بررسی عوامل موثر بر واردات مواد غذایی در کشور، پایان نامه کارشناسی ارشد، به راهنمایی سید نعمت الله نجفی، دانشگاه آزاد، واحد مرودشت.
عبادی، فرزانه(1380) توزیع درآمد و امنیت غذایی، موسسه برنامه ریزی اقتصادی و تحقیقات توسعه ای، تهران.
فرج زاده، ذکریا و نجفی، بهالدین (1384) تاثیر کاهش یارانه ها بر رفتار مصرفی ایرانیان، مجله تحقیقات اقتصاد ایران، شماره 6، صص 492-511.
نصرالهی، خدیجه و علی تبار، مجید(1393) شناسایی تقاضای مواد خوراکی درمناطق شهری استان مازندران، فصلنامه مئدلسازی اقتصاد سنجی، سال اول، شماره اول، 51-74.
نوفرستی، محمد، (1374) ریشه واحد و همجمعی در آمار و اقتصاد سنجی، انتشارات رسا، تهران.
هژبر کیانی، کامبیز(1363) نظریه اقتصاد سنجی و کاربرد آن، انتشارات ققنوس، تهران، ایران.
هژبر کیانی، کامبیز و کوهبر، محمد امین(1388)؛ بررسی کششهای مغذی: کاربردی از الگوی توبیت، فصلنامه اقتصاد مقداری، شماره 1، صص 89 -103.
Andereyeva, Tatiana., Long Michael and Brownell, Kelly(2011), The Impact of Food Prices on Consumption: A Systematic Review of Research on the Price Elasticity of Demand for Food, Global Health101, American Public Health association.
Chern,W & K,Ishibashi & K,Tokoyama.(2003).Analysis of food consumption of japan ́s household .FAO Economic and Social Development. 68,152-190.
Deaton,A & J,Mullbauer.(1980). An almost ideal demand system. American Jurnal of Economic Review. 70(2), 312-326.
Dehibi,B & J,Gil.(2003).Forcasting food demand in tunisia under alternative pricing policies.Food Policiy.28, 67-186.
Eakins,J & L, Gallagher.(2003). Dynamic almost adeal demand systems: An Empirical analysis of alcohol expenditure in Ireland. Economic and Social Research Institute.53(3),492-511.
Gracia, A & Magistris, T (2008) The Demand for Organic Foods in the South of Italy:
Green, R., Alston, J (1991), Elasticities in AIDS Models: A Clarification and Extension, American Journal of Agricultural Economics, 73(3), 874-875.
Huang,K,S.(1996).Nutrient Elasticities in a complete food demand system. American Jouurnal of Agricultural Economics. 72,145-168.
Molina, J.(1994), Food demand in Spain: an application of almost ideal system, Agricultural Economics, 2, 252-25
Michelini,C.(1997), New Zealand household consumption patterns 1983- 1992: An application of the Almost Ideal Demand System, Discussion paper No, 97.06, college of Business, Massy university, New Zealand.
Pesaran,M,H & Shin,y.(1999), An autoregressive distributed lag modelling approach to cointegration Analysis, Econometrics and economic theory in the 20th century: The ragnar frisch centennial symposium.
Pesaran, M.Hashem and Shin, Smith.(2001), “Bounds testing approaches to the analysis of level relationships”, Journal of Applied Econometrics, 16, 289-326.
Valin, Hugo., Sands, Ronald(2013), The future of food demand: understanding differences in global economic models,
Agricultural Economics, 45(1), 213-229.
Yen,S & T,Fang & S ,Su.( 2004). Household food demand in urban china. Journal of Comparative Economics.32, 564–585.